Krhanice open air | Novinky

Novinky

Novinky se načítají autmaticky z naší facebookové stránky
 
14.6.2018
Sobota 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Hlásíme další kapelu!!! Z matičky Prahy dorazí na festival KRHANICE OPEN AIR nathrashovaná bestie s lidským kulometem za bicíma BEAST WITHIN THE SOUND!!!

Servírovat se budou ostré kousky z letošní placky ...and Vice Versa! Pořádně nasraná agresivní mlátička BEAST WITHIN THE SOUND vás přivede zaručeně do varu!
Obrázek

102097878765_10156363080848766
 
30.5.2018
Sobota 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Festival KRHANICE OPEN AIR hlásí další povrzenou kapelu.
Z hlavního města dechovky přijedou Sectesy!!! Dechovku ale nečekejte, připravte se na pořádnou porci death metalu!!!

Před necelým rokem vyšlo Sectesy u vydavatelství Metal Age CD In the Secretion of Upcoming Days a pár fláků vám z aktuální desky určitě zahrají. Bude metal!!!

http://bandzone.cz/sectesy
Obrázek

102097878765_10156327995353766
 
21.5.2018
Sobota 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

POPPY SEED GRINDER jsou další povtrzenou kapelou pro letošní ročník festivalu KRHANICE OPEN AIR!!!!

Chápeme, že vás tato informace asi překvapí, ale nakonec se vše povedlo. Proběhlo nepočítaně schůzek vedení festivalu a managementu kapely, někdy napřímo, jindy přes prostředníky... ...nakonec se nám podařilo sehnat přes sponzory dostatečný obnos a POPPY SEED GRINDER skutečně zahrají!

Těšte se na pořádnou porci death metalu s HC přílohou!
http://bandzone.cz/poppyseedgrinder
Obrázek

102097878765_10156307526948766
 
14.5.2018
SOBOTA 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Máme pro vás další kapelu!!! Po několika letech se festivalu KRHANICE OPEN AIR předvedou táborští matadoři death/metalcore F.O.B.!!!

S poslední deskou kluci ohlásili návrat k deathmetalovým kořenům celkové zhrubnutí a větší přímočarost, takže by jste neměli pod pódiem chybět!!!

http://bandzone.cz/fob
Obrázek

102097878765_10156292352548766
 
10.5.2018
Máme pro vás další kapelu na festival KRHANICE OPEN AIR 2018!!!
Z pražských slumů a hájů vás přijedou zmasakrovat maskovaní gangsta zabijáci Pothead!!!
Čeká vás grind/rapová nálož plná krve drog a násilí!!!
http://bandzone.cz/pothead
Obrázek

102097878765_10156283112873766
 
3.5.2018
Donesly se k nám zvěsti, že mezi fanoušky destivalu KRHANICE OPEN AIR 2018 se šíří různé poplašné zprávy a panuje všeobecná nejistota, jestli letos zahrají Halalí...
Takže, další kapelu, kterou můžema ohlásit jako potvrzenou, je punk/grindová tancovačka z Prahy - Halalí!!!
http://bandzone.cz/halali
Obrázek

102097878765_10156266961388766
 
25.4.2018
Po delší odmlce cítíme, že nastal čas oznámit druhou kapelu pro festival KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Z hlavního města piva k nám dorazí black/death metaloví rouhači Mallephyr!!!

Plzeňská black/death metalová kapela MALLEPHYR vznikla v roce 2014 a v prosinci téhož roku vypustila prostřednictvím internetu dvouskladbové demo. Od té doby MALLEPHYR vystoupili například na MetalGate Stage na festivalu Brutal Assault, Phantoms of Pilsen, Enter the Eternal Fire Festu, dále zahráli před kapelami jako DARK FUNERAL, KRISIUN, NOCTURNAL DEPRESSION, FORGOTTEN TOMB, ORANSSI PAZUZU nebo THE STONE.

Na podzim roku 2016 MALLEPHYR podepsali smlouvu s polským labelem Mad Lion Records, u kterého 21. října 2016 (v ČR a SR za pomoci Mystic Production) a 11. listopadu 2016 globálně vyšlo debutové album "Assailing the Holy". To MALLEPHYR znovu nahráli v pražských KSV Studios pod taktovkou Karla "Sheafraidha" Švejnohy, kde plánují zaznamenat i další materiál.

Zatím si můžete Mallephyr poslechnout na jejich BZ profilu:
http://bandzone.cz/mallephyr
Obrázek

102097878765_10156246242788766
 
12.3.2018
Přínášíme vám mír, lásku a první potvrzenou kapelu na festival KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Máte se na co tešit!!! Přijedou VOH hc/punk nakládačka z Prahy!!!
http://bandzone.cz/voh

Kapela sama o sobě tvrdí toto:

Jsme partička humanoidních nestvůr stvořená mimozemskými galaktoidy mimo obecně platné vnímání času a prostoru, jež zve se Vrkjh OOlkh Hkh - nepozemským jazykem psáno - jinak Victims of Hate. Stvořeni k destruování sluchového ústrojí pozemšťanů. Vycházíme z koncepce žádný sluch, žádná domluva, chaos... a následné snažší ovládnutí planety Zfdhf - chápej, jiný jazyk, jiný mrav. Zkrátka pivo a oi, in beer we trust! :-)

Jinak pro ty, co by nevěděli, s kým mají tu čest, hrajeme asi od roku 2002. Časem se původně spíš punková tvorba posunula k něčemu, co by se dalo nazvat jako hc/punk/metal/crust :-) Po některých personálních změnách se sestava v roce 2017 ustálila na té následující...

sestava 2017:
Lukáš - zpěv
Petr - kytara
Prewith - kytara
Ricci - basa
Libor - bicí

discography
• 2001 - demo Krysí svět
• 2005 - CD Neuděláš nic
• 2009 - CD Sen o životě
• 2011 - vinyl kompilace Prague and Disorderly (Vyjádření podpory a Paralýza)
• 2014 - CD Hledat odpověď
• 2017 - LP split VOH/Scalp
Obrázek

102097878765_10156130822883766
 
24.10.2017
METAL zdarma: 20 let Poppy Seed Grinder + host Sarcom
Oslavte s námi v úterý 31.10.2017 v pražské klubu Rock Café 20 let Poppy Seed Grinder!!! Speciální host Sarcom!!! Vstupné zdarma!!!
Obrázek

102097878765_10155760340563766
 
7.8.2017
 
7.8.2017
Přežili jsme, vystřízlivěli jsme a nastal čas hodnocení.... Bylo to super! Děkujeme všem kapelám za výbornou spolupráci a super vystoupení!!! Děkujeme všem fanouškům, že dorazili bavili se a vytvořili skvělou atmosféru!!! Večírek se povedl a my se těšíme na příští ročník! Díky!!!
102097878765_10155551383518766
 
4.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Letošní ročník festivalu uzavře death metalová úderka z Prahy, kterou však lze v mnoha ohledech považovat za kapelu téměř domácí. POPPY SEED GRINDER vás chtějí vidět v kotli!!!

22:15 - 23:00 POPPY SEED GRINDER
http://bandzone.cz/poppyseedgrinder
Obrázek

102097878765_10155542284113766
 
3.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Úderem deváté nastupuje domácí grind/punková partička Halalí! Naleštit střevíce, zastrkat podolky a vyrazit na parket!!!

21:00 21:45 HALALÍ
http://bandzone.cz/halali
Obrázek

102097878765_10155539637438766
 
2.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Patnáct minut před osmou večerní si vás vezme do parády deathgrindová legenda Fleshless Official!!!

19:45 - 20:30 FLESHLESS
http://bandzone.cz/fleshless
Obrázek

102097878765_10155536900403766
 
1.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Těsně před devatenáctou hodinou ožije noční můra všech diskofilů, na scénu nastoupí Shampoon Killer!!!

18:40 - 19:20 SHAMPOON KILLER
http://bandzone.cz/shampoonkiller
Obrázek

102097878765_10155534046638766
 
31.7.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017

13:00 13:30 GODSFURY
13:45 14:15 CONGENITAL ANOMALIES
14:30 15:10 PIKODEATH
15:30 16:10 FEEBLE MINDED
16:30 17:10 EXORCIZPHOBIA
17:35 18:15 MORTIFILIA
18:40 19:20 SHAMPOON KILLER
19:45 20:30 FLESHLESS
21:00 21:45 HALALÍ
22:15 23:00 POPPY SEED GRINDER

Už je to za dveřma! Letošní ročník festivalu KRHANICE OPEN AIR je dvacátej a tedy jubilejní!!! Prosíme proto o maximální šíření!!! Pozvěte co nejvíc kámošů a sami nezapomeňte dorazit!!! Děkujeme!!!
Obrázek

102097878765_10155531684343766