Krhanice open air | Novinky

Novinky

Novinky se načítají autmaticky z naší facebookové stránky
 
25.4.2018
Po delší odmlce cítíme, že nastal čas oznámit druhou kapelu pro festival KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Z hlavního města piva k nám dorazí black/death metaloví rouhači Mallephyr!!!

Plzeňská black/death metalová kapela MALLEPHYR vznikla v roce 2014 a v prosinci téhož roku vypustila prostřednictvím internetu dvouskladbové demo. Od té doby MALLEPHYR vystoupili například na MetalGate Stage na festivalu Brutal Assault, Phantoms of Pilsen, Enter the Eternal Fire Festu, dále zahráli před kapelami jako DARK FUNERAL, KRISIUN, NOCTURNAL DEPRESSION, FORGOTTEN TOMB, ORANSSI PAZUZU nebo THE STONE.

Na podzim roku 2016 MALLEPHYR podepsali smlouvu s polským labelem Mad Lion Records, u kterého 21. října 2016 (v ČR a SR za pomoci Mystic Production) a 11. listopadu 2016 globálně vyšlo debutové album "Assailing the Holy". To MALLEPHYR znovu nahráli v pražských KSV Studios pod taktovkou Karla "Sheafraidha" Švejnohy, kde plánují zaznamenat i další materiál.

Zatím si můžete Mallephyr poslechnout na jejich BZ profilu:
http://bandzone.cz/mallephyr
Obrázek

102097878765_10156246242788766
 
13.4.2018
UŽ ZÍTRA!!!!
Bleeding Ears Death Meating v MusicClub Modrá Vopice

18:00 - 18:40 IN THE ABYSS
18:40 - 19:30 HISTOS
19:30 - 20:30 KONFIDENT
20:30 - 21:30 AMOK
21:30 - 22:30 BOHEMYST
22:30 - 23:30 POPPY SEED GRINDER
Obrázek

102097878765_10156219664403766
 
12.3.2018
Přínášíme vám mír, lásku a první potvrzenou kapelu na festival KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Máte se na co tešit!!! Přijedou VOH hc/punk nakládačka z Prahy!!!
http://bandzone.cz/voh

Kapela sama o sobě tvrdí toto:

Jsme partička humanoidních nestvůr stvořená mimozemskými galaktoidy mimo obecně platné vnímání času a prostoru, jež zve se Vrkjh OOlkh Hkh - nepozemským jazykem psáno - jinak Victims of Hate. Stvořeni k destruování sluchového ústrojí pozemšťanů. Vycházíme z koncepce žádný sluch, žádná domluva, chaos... a následné snažší ovládnutí planety Zfdhf - chápej, jiný jazyk, jiný mrav. Zkrátka pivo a oi, in beer we trust! :-)

Jinak pro ty, co by nevěděli, s kým mají tu čest, hrajeme asi od roku 2002. Časem se původně spíš punková tvorba posunula k něčemu, co by se dalo nazvat jako hc/punk/metal/crust :-) Po některých personálních změnách se sestava v roce 2017 ustálila na té následující...

sestava 2017:
Lukáš - zpěv
Petr - kytara
Prewith - kytara
Ricci - basa
Libor - bicí

discography
• 2001 - demo Krysí svět
• 2005 - CD Neuděláš nic
• 2009 - CD Sen o životě
• 2011 - vinyl kompilace Prague and Disorderly (Vyjádření podpory a Paralýza)
• 2014 - CD Hledat odpověď
• 2017 - LP split VOH/Scalp
Obrázek

102097878765_10156130822883766
 
24.10.2017
METAL zdarma: 20 let Poppy Seed Grinder + host Sarcom
Oslavte s námi v úterý 31.10.2017 v pražské klubu Rock Café 20 let Poppy Seed Grinder!!! Speciální host Sarcom!!! Vstupné zdarma!!!
Obrázek

102097878765_10155760340563766
 
7.8.2017
 
7.8.2017
Přežili jsme, vystřízlivěli jsme a nastal čas hodnocení.... Bylo to super! Děkujeme všem kapelám za výbornou spolupráci a super vystoupení!!! Děkujeme všem fanouškům, že dorazili bavili se a vytvořili skvělou atmosféru!!! Večírek se povedl a my se těšíme na příští ročník! Díky!!!
102097878765_10155551383518766
 
4.8.2017
Přejeme hodně lidiček, hezké počasí- pohroma se blíží!!!!! Už jsme totiž vyjeli 12km z celkových 421........
102097878765_10155542461928766
 
4.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Letošní ročník festivalu uzavře death metalová úderka z Prahy, kterou však lze v mnoha ohledech považovat za kapelu téměř domácí. POPPY SEED GRINDER vás chtějí vidět v kotli!!!

22:15 - 23:00 POPPY SEED GRINDER
http://bandzone.cz/poppyseedgrinder
Obrázek

102097878765_10155542284113766
 
3.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Úderem deváté nastupuje domácí grind/punková partička Halalí! Naleštit střevíce, zastrkat podolky a vyrazit na parket!!!

21:00 21:45 HALALÍ
http://bandzone.cz/halali
Obrázek

102097878765_10155539637438766
 
2.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Patnáct minut před osmou večerní si vás vezme do parády deathgrindová legenda Fleshless Official!!!

19:45 - 20:30 FLESHLESS
http://bandzone.cz/fleshless
Obrázek

102097878765_10155536900403766
 
1.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Těsně před devatenáctou hodinou ožije noční můra všech diskofilů, na scénu nastoupí Shampoon Killer!!!

18:40 - 19:20 SHAMPOON KILLER
http://bandzone.cz/shampoonkiller
Obrázek

102097878765_10155534046638766
 
31.7.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017

13:00 13:30 GODSFURY
13:45 14:15 CONGENITAL ANOMALIES
14:30 15:10 PIKODEATH
15:30 16:10 FEEBLE MINDED
16:30 17:10 EXORCIZPHOBIA
17:35 18:15 MORTIFILIA
18:40 19:20 SHAMPOON KILLER
19:45 20:30 FLESHLESS
21:00 21:45 HALALÍ
22:15 23:00 POPPY SEED GRINDER

Už je to za dveřma! Letošní ročník festivalu KRHANICE OPEN AIR je dvacátej a tedy jubilejní!!! Prosíme proto o maximální šíření!!! Pozvěte co nejvíc kámošů a sami nezapomeňte dorazit!!! Děkujeme!!!
Obrázek

102097878765_10155531684343766
 
31.7.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Šestou partou na pódiu bude sušická deathmetalová stálice MORTIFILIA!!! Nejen milovníci melodičtějšího pojetí smrtícího kovu nechť se dostaví do kotle!

17:35 18:15 MORTIFILIA
http://bandzone.cz/mortifilia
Obrázek

102097878765_10155531630658766
 
30.7.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Kdo se těší na pořádnej thrashing, nebude zklamán! V půl pátý to do něj nasype trutnovská EXORCIZPHOBIA!!!

16:30 17:10 EXORCIZPHOBIA
http://bandzone.cz/exorcizphobia
Obrázek

102097878765_10155528714838766
 
29.7.2017
Už jenom tejden!!! Těšíte se?
KRHANICE OPEN AIR 2017
Obrázek

102097878765_10155526314848766
 
29.7.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Rokycanská deathmetalová mlátička FEEBLE MINDED zahraje na krhanickém pódiu jako čtvrtá v pořadí! Buďte připravení pod pódiem!!!

15:30 - 16:10 FEEBLE MINDED
http://bandzone.cz/feebleminded
Obrázek

102097878765_10155525894673766
 
28.7.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Jako třetí se představí thrash / deathoví Pikodeath z německého Zittau a taky tak trochu z Liberce! Oprašte základy němčiny a mazejte do kotle!!!

14:30 - 15:10 PIKODEATH
http://bandzone.cz/pikodeath
Obrázek

102097878765_10155523672158766
 
27.7.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Druzí v pořadí se v Krhanicích představí deathmetaloví maniaci Congenital Anomalies, bude se slamovat!!!

13:45 - 14:15 CONGENITAL ANOMALIES
http://bandzone.cz/congenitalanomalies
Obrázek

102097878765_10155519398053766
 
25.7.2017
Festival KRHANICE OPEN AIR 2017 otevře jihočeská grindová nakládačka Godsfury, buďte připravený!!!

13:00 - 13:30 GODSFURY
http://bandzone.cz/godsfury/
Obrázek

102097878765_10155512717133766
 
20.7.2017
Přinášíme vám mír, lásku a rozpis kapel pro KRHANICE OPEN AIR 2017!!!!

13:00 13:30 GODSFURY
13:45 14:15 CONGENITAL ANOMALIES
14:30 15:10 PIKODEATH
15:30 16:10 FEEBLE MINDED
16:30 17:10 EXORCIZPHOBIA
17:35 18:15 MORTIFILIA
18:40 19:20 SHAMPOON KILLER
19:45 20:30 FLESHLESS
21:00 21:45 HALALÍ
22:15 23:00 POPPY SEED GRINDER
102097878765_10155494249818766
 
17.7.2017
Takhle to loni rozbalili GODSFURY na Fekal Party!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0Vsp2HOcbiY
Obrázek

102097878765_10155482802478766