Krhanice open air | Novinky

Novinky

Novinky se načítají autmaticky z naší facebookové stránky
 
12.7.2018
Sobota 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Hlásíme kompletní line-up!!! Poslední kapelou, která se vejde do nabitého programu festivalu KRHANICE OPEN AIR, bude českolipská grindová mlátička INCARNATE!!! Připravte si mařeny, rozmasírujte si krky, bude to nářez!!!

http://bandzone.cz/incarnate
Obrázek

102097878765_10156432542053766
 
29.6.2018
Sobota 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Je třeba ohlásit další kapelu. Na festival KRHANICE OPEN AIR dorazí děčínská thrashová masírka BLOODY MADNESS!!!

Kapela vznikla z pozůstatku kapely Top secret pariah na začátku léta 2016. Pokračovat v hraní se rozhodli Diagon (kytara) s Currem (basa). Post bubeníka obsadil dlouholetý kamarád My-lai a začala se dělat první tvorba. Každopádně jsme nechtěli pokračovat v hard rockové a heavy metalové tvorbě, ale jít ještě o kus dál...Něco, na čem jsme vyrostli...Něco, v co jsme bezmezně věřili...THRASH METAL!!! Což samozřejmě chtělo pořádného zpěváka. Tento post přijal pouze na hostování kamarád Jura a hned napsal do prvních dvou skladeb texty. Kapela nechtěla hrát pod názvem Top secret pariah a tak se přejmenovává na Bloody Madness. Jelikož Jura pouze hostuje, tak kapela dál sháněla zpěváka. Tím se stal Dan z kapely Eredar. Svým vokálem při svém premiérovém koncertu zaskočil naprosto všechny. Ještě jedno místo bylo zapotřebí obsadit a to místo sólového kytaristy. Tím se stal David. Kluk, který k nám dojížděl z Litoměřic. Za jednu zkoušku se naučil koncertní set a druhý den ho fantasticky zahrál při své premiéře. V září 2017 kapela poprvé nahrává a to 4 skladbové EP. Zvuku se ujal mistr zvukař Vojta Bumba.
Obrázek

102097878765_10156400753658766
 
14.6.2018
Sobota 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Hlásíme další kapelu!!! Z matičky Prahy dorazí na festival KRHANICE OPEN AIR nathrashovaná bestie s lidským kulometem za bicíma BEAST WITHIN THE SOUND!!!

Servírovat se budou ostré kousky z letošní placky ...and Vice Versa! Pořádně nasraná agresivní mlátička BEAST WITHIN THE SOUND vás přivede zaručeně do varu!
Obrázek

102097878765_10156363080848766
 
30.5.2018
Sobota 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Festival KRHANICE OPEN AIR hlásí další povrzenou kapelu.
Z hlavního města dechovky přijedou Sectesy!!! Dechovku ale nečekejte, připravte se na pořádnou porci death metalu!!!

Před necelým rokem vyšlo Sectesy u vydavatelství Metal Age CD In the Secretion of Upcoming Days a pár fláků vám z aktuální desky určitě zahrají. Bude metal!!!

http://bandzone.cz/sectesy
Obrázek

102097878765_10156327995353766
 
21.5.2018
Sobota 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

POPPY SEED GRINDER jsou další povtrzenou kapelou pro letošní ročník festivalu KRHANICE OPEN AIR!!!!

Chápeme, že vás tato informace asi překvapí, ale nakonec se vše povedlo. Proběhlo nepočítaně schůzek vedení festivalu a managementu kapely, někdy napřímo, jindy přes prostředníky... ...nakonec se nám podařilo sehnat přes sponzory dostatečný obnos a POPPY SEED GRINDER skutečně zahrají!

Těšte se na pořádnou porci death metalu s HC přílohou!
http://bandzone.cz/poppyseedgrinder
Obrázek

102097878765_10156307526948766
 
14.5.2018
SOBOTA 4.8.2018 KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Máme pro vás další kapelu!!! Po několika letech se festivalu KRHANICE OPEN AIR předvedou táborští matadoři death/metalcore F.O.B.!!!

S poslední deskou kluci ohlásili návrat k deathmetalovým kořenům celkové zhrubnutí a větší přímočarost, takže by jste neměli pod pódiem chybět!!!

http://bandzone.cz/fob
Obrázek

102097878765_10156292352548766
 
10.5.2018
Máme pro vás další kapelu na festival KRHANICE OPEN AIR 2018!!!
Z pražských slumů a hájů vás přijedou zmasakrovat maskovaní gangsta zabijáci Pothead!!!
Čeká vás grind/rapová nálož plná krve drog a násilí!!!
http://bandzone.cz/pothead
Obrázek

102097878765_10156283112873766
 
3.5.2018
Donesly se k nám zvěsti, že mezi fanoušky destivalu KRHANICE OPEN AIR 2018 se šíří různé poplašné zprávy a panuje všeobecná nejistota, jestli letos zahrají Halalí...
Takže, další kapelu, kterou můžema ohlásit jako potvrzenou, je punk/grindová tancovačka z Prahy - Halalí!!!
http://bandzone.cz/halali
Obrázek

102097878765_10156266961388766
 
25.4.2018
Po delší odmlce cítíme, že nastal čas oznámit druhou kapelu pro festival KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Z hlavního města piva k nám dorazí black/death metaloví rouhači Mallephyr!!!

Plzeňská black/death metalová kapela MALLEPHYR vznikla v roce 2014 a v prosinci téhož roku vypustila prostřednictvím internetu dvouskladbové demo. Od té doby MALLEPHYR vystoupili například na MetalGate Stage na festivalu Brutal Assault, Phantoms of Pilsen, Enter the Eternal Fire Festu, dále zahráli před kapelami jako DARK FUNERAL, KRISIUN, NOCTURNAL DEPRESSION, FORGOTTEN TOMB, ORANSSI PAZUZU nebo THE STONE.

Na podzim roku 2016 MALLEPHYR podepsali smlouvu s polským labelem Mad Lion Records, u kterého 21. října 2016 (v ČR a SR za pomoci Mystic Production) a 11. listopadu 2016 globálně vyšlo debutové album "Assailing the Holy". To MALLEPHYR znovu nahráli v pražských KSV Studios pod taktovkou Karla "Sheafraidha" Švejnohy, kde plánují zaznamenat i další materiál.

Zatím si můžete Mallephyr poslechnout na jejich BZ profilu:
http://bandzone.cz/mallephyr
Obrázek

102097878765_10156246242788766
 
12.3.2018
Přínášíme vám mír, lásku a první potvrzenou kapelu na festival KRHANICE OPEN AIR 2018!!!

Máte se na co tešit!!! Přijedou VOH hc/punk nakládačka z Prahy!!!
http://bandzone.cz/voh

Kapela sama o sobě tvrdí toto:

Jsme partička humanoidních nestvůr stvořená mimozemskými galaktoidy mimo obecně platné vnímání času a prostoru, jež zve se Vrkjh OOlkh Hkh - nepozemským jazykem psáno - jinak Victims of Hate. Stvořeni k destruování sluchového ústrojí pozemšťanů. Vycházíme z koncepce žádný sluch, žádná domluva, chaos... a následné snažší ovládnutí planety Zfdhf - chápej, jiný jazyk, jiný mrav. Zkrátka pivo a oi, in beer we trust! :-)

Jinak pro ty, co by nevěděli, s kým mají tu čest, hrajeme asi od roku 2002. Časem se původně spíš punková tvorba posunula k něčemu, co by se dalo nazvat jako hc/punk/metal/crust :-) Po některých personálních změnách se sestava v roce 2017 ustálila na té následující...

sestava 2017:
Lukáš - zpěv
Petr - kytara
Prewith - kytara
Ricci - basa
Libor - bicí

discography
• 2001 - demo Krysí svět
• 2005 - CD Neuděláš nic
• 2009 - CD Sen o životě
• 2011 - vinyl kompilace Prague and Disorderly (Vyjádření podpory a Paralýza)
• 2014 - CD Hledat odpověď
• 2017 - LP split VOH/Scalp
Obrázek

102097878765_10156130822883766
 
24.10.2017
METAL zdarma: 20 let Poppy Seed Grinder + host Sarcom
Oslavte s námi v úterý 31.10.2017 v pražské klubu Rock Café 20 let Poppy Seed Grinder!!! Speciální host Sarcom!!! Vstupné zdarma!!!
Obrázek

102097878765_10155760340563766
 
7.8.2017
 
7.8.2017
Přežili jsme, vystřízlivěli jsme a nastal čas hodnocení.... Bylo to super! Děkujeme všem kapelám za výbornou spolupráci a super vystoupení!!! Děkujeme všem fanouškům, že dorazili bavili se a vytvořili skvělou atmosféru!!! Večírek se povedl a my se těšíme na příští ročník! Díky!!!
102097878765_10155551383518766
 
4.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Letošní ročník festivalu uzavře death metalová úderka z Prahy, kterou však lze v mnoha ohledech považovat za kapelu téměř domácí. POPPY SEED GRINDER vás chtějí vidět v kotli!!!

22:15 - 23:00 POPPY SEED GRINDER
http://bandzone.cz/poppyseedgrinder
Obrázek

102097878765_10155542284113766
 
3.8.2017
KRHANICE OPEN AIR 2017
Úderem deváté nastupuje domácí grind/punková partička Halalí! Naleštit střevíce, zastrkat podolky a vyrazit na parket!!!

21:00 21:45 HALALÍ
http://bandzone.cz/halali
Obrázek

102097878765_10155539637438766